Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U teškoj prometnoj nesreći u Baranji smrtno stradalo dijete

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.09.2021. 7:53 
Naslov:  U teškoj prometnoj nesreći u Baranji smrtno stradalo dijete
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već jutros pisali, jučer je u prometnoj nesreći u Baranji smrtno stradalo desetogodišnje dijete.

- Jučer, 15. rujna, oko 17,30 sati, u Zmajevcu, Željeznička ulica 2b, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradalo 10-godišnje dijete koje je upravljalo biciklom.

Naime, vozač teretnog automobila, 55-godišnjak, uključivao se u promet s prethodno zaustavljenim teretnim vozilom na kolniku te nije na vrijeme uočio 10-godišnje dijete koje se biciklom vozilo po kolniku.

Iz navedenog je razloga prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario dijete koje je izgubilo ravnotežu i palo na kolnik, a potom je došlo do pregaženja teretnim vozilom.

Dijete je na mjestu smrtno stradalo.

Na mjestu događaja očevid su obavili policijski službenici u suradnji s zamjenikom Općinskog državnog odvjetnika.

Vozač 55-godišnjak je uhićen te se provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, opisano u članku 227. Kaznenog zakona. - izvijestili su iz policije


U teškoj prometnoj nesreći jučer je u poslijepodnevnim satima u Baranji, u mjestu Zmajevac smrtno stradalo desetogodišnje dijete.

- Oko 17,45 sati, u Zmajevcu, u Ulici Kis Rajne 21, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teretno vozilo s kojim je upravljao 55-godišnjak prešlo preko tijela djeteta, 10-godišnjeg biciklista, koji je smrtno stradao na mjestu događaja. Očevid je u tijeku - izvijestili su iz policije.



Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: