Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bila je to utakmica puna ritma, šansi i uzbuđenja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2021. 10:00 
Naslov:  Bila je to utakmica puna ritma, šansi i uzbuđenja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Čestitao je Bjelica igračima na velikoj želji i svemu što su pokazali protiv prvaka, u vrlo dobrom i neizvjesnom dvoboju.

Nije Nenad Bjelica imao što prigovoriti svojim igračima nakon odličnog derbija. Naprotiv, Osijek je ponovno prezentirao vrlo dobar nogomet, no isto se može reći i za protivničku momčad. Uzbuđenja je bilo zaista puno, visoki ritam nije praktički ni trenutka splašnjavao, pa je i gledateljima pred malim ekranima sigurno bilo vrlo zanimljivo. Potpuno neizvjesna i otvorena utakmica završila je s po jednim pogotkom na obje strane.

Obostrano se igralo vrlo kvalitetno, vidjeli smo dva dobra protivnika koja se bore za vrh i mislim da smo i jedni i drugi apsolutno opravdali mjesto na kojem se nalazimo. Moramo biti zadovoljni na kraju s bodom, bilo je šansi na obje strane i za drukčiji ishod. Mogli smo zabiti i mi i oni za 2:1, tako da treba biti realan i reći da je utakmica bila dobra, a rezultat realan. Naravno da smo očekivali i htjeli pobjedu, ali moram napomenuti da smo igrali protiv kvalitetne momčadi s odličnim pojedincima. Izrekao bih veliki kompliment svojim igračima na onome što su pružili u ovom derbiju i svemu što pružaju ove sezone. Vjerujem da ćemo do kraja prvenstva ostati konkurentni i puhati Dinamu za vrat, riječi su našeg trenera Nenada Bjelice.

Svi su bili na visini zadatka
Primljeni gol već u 5. minuti morao je donekle poremetiti Osječane, ali ipak nije uvjetovao nestabilnost u redovima Bijelo-plavih.

To je određeni šok, kada u početku dobiješ takav gol, ali smo se stabilizirali. Nismo potom Dinamu nešto posebno dali, a imali smo s druge strane onu jako dobru duplu šansu Kleinheislera i Bočkaja za izjednačenje što nismo iskoristili. Bilo je to prilično izjednačeno poluvrijeme, ali smo gubili. U nastavku je isto bilo izjednačeno, možda s nešto više šansi na našoj strani, ali to je nogomet. Bilo je puno agresije, dobrog nogometa, puno šansi i žutih kartona, mislim da su svi akteri bili na visini zadatka i stvarno čestitam svima. Idemo dalje, pripremiti se za Rijeku i pokušati pobijediti.

Novi izazovi za obje momčadi

Osijek će na Rujevicu morati istrčati bez požutjelih Kleinheislera i Žapera, ali to sigurno neće ništa promijeniti kada su pitanju odlučnost i želja za osvajanjem bodva.

Čekaju nas novi izazovi. I nas i Dinamo. Mi smo u Rijeci, oni igraju s Hajdukom, kasnije će također biti još dosta izazova za obje momčadi i kod kuće i na strani. Trebamo pokušati pobjeđivati u svojim utakmicama i nadati se da bi se oni mogli negdje poskliznuti, zaključio je osječki kormilar.





Tekst: NK Osijek
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: