Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EWoB Business Academy 2021.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.04.2021. 17:20 
Naslov:  EWoB Business Academy 2021.
27.04.2021. 15:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku jedna je od najaktivnijih udruga Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Udruga organizira događaj pod nazivom EWoB Business Academy koji će se održati 27. travnja 2021. godine s početkom u 15:00 sati.

Tema ovogodišnjeg projekta fokusirat će se na početke poslovanja poduzeća te sve izazove s kojima se pojedinac susreće prilikom pokretanja poslovnog pothvata. Cilj projekta je pružiti određena znanja studentima i svim ostalim posjetiteljima u pogledu poduzetništva i razvijanja poduzetničkog duha.

Gosti predavači su Goran Čipčić (Zorina mast), Tomislav Bilić (Inchoo) i Kristijan Šimičić (Edukos Centar Znanja).

Projekt je organiziran u obliku tri podcast-a, koji će se moći pratiti putem Zoom platforme s obzirom na trenutnu situaciju s pandemijom.

Više informacija o samom događaju potražite na društvenim mrežama udruge EWoB jer uz zanimljive goste predavače pripremaju vam i zanimljiva iznenađenja i vrijedne nagrade.

Događaj je besplatan i otvoren za sve gledatelje, a pristup praćenju uživo biti će objavljen na njihovim društvenim mrežama!




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: