Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradska utrka "Osječki meandar"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.04.2021. 10:18 
Naslov:  Gradska utrka "Osječki meandar"
23.04.2021. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Gradska utrka "Osječki meandar"


GSSR „Sport za sve“ Osijek i Akademija za umjetnost i kulturu (AUK) zajedničkim snagama organiziraju gradsku utrku „Osječki meandar“, memorijalnu utrku koja će se održati u petak, 23. travnja 2021. godine u sklopu akcije „Zdravko je krenuo“, a povodom Dana Julija Knifera, zapamćenog kao jednog od najznačajnijih hrvatskih umjetnika 20. stoljeća.

Zanimljivo je da je prije točno 20 godina Julije Knifer proglašen je počasnim građaninom grada Osijeka.

U utrci mogu sudjelovati svi građani, neovisno o fizičkoj spremi, a sudionici će pred sobom imati 4600 m trkačkog izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati poprima oblik osnovnog i prepoznatljivog motiva Kniferove umjetnosti izvedenog u bezbroj varijanti i u različitim tehnikama – meandra. Start utrke je u 18,00 ispred Pješačkog mosta, gdje se sudionici trebaju okupiti 15-tak min prije navedenog vremena. Cilj je na trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi.

Prijave za utrku, radi epidemiološke situacije, nisu potrebne već će se u cilju evidentirati prva tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji koji će ujedno biti i nagrađeni medaljama organizatora i majicom s logom akcije „Zdravko je krenuo“. Sve sudionike na cilju će čekati boca vode za okrepu. Svi trkači za sudjelovanje u utrci osvajaju markicu i rekreacijsku karticu akcije „Zdravko je krenuo“ koju mogu preuzeti od 26. travnja 2021. u sjedištu Saveza, Istarska 1, radnim danom od 9-12 sati. Sudjelovanje u utrci potpuno je besplatno.

Obavezno je pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, na startu su obavezne maske koje se tijekom utrke mogu skinuti, te ponovno staviti pri dolasku na cilj.

[klik za uvećanje]



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: