Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova se priprema za proslavu 10. rođendana

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2021. 8:40 
Naslov:  Portanova se priprema za proslavu 10. rođendana
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nove kolekcije u velikom broju pristižu u trgovine, a obzirom na vremenske prilike koje nas maze ovih posljednjih dana to nas posebno veseli. Posjetite Portanovu ovaj vikend, provjerite proljetne modne novitete i budite među prvima koji će u svoj ormar pustiti dašak proljeća!



Iskoristite vikend i za pronaći savršen dar svojoj posebnoj ženi. 8. ožujka slavimo Međunarodni Dan žena i sjajna je prilika pokazati svojoj majci, baki, supruzi, kćerki, teti… koliko vam je do nje stalo. Kako se ono kaže, nije važno koliko košta, važan je znak pažnje… a u Portanovi su takve sitnice koje ljubav znače na svakom koraku…

Ali nije to sve… ako si date malo truda, u Portanovi možete i osvojiti super dar za super ženu! Zamislite pokloniti joj dar ovoga sadržaja: Chix threading bar poklon bon u vrijednosti 200 kn, Optika Anda poklon bon u vrijednosti 500 kn, Zlatarna Sardoniks poklon bon u vrijednosti 300 kn i Frizerski salon Simple poklon bon u vrijednosti 250 kn! A baš sve to u kompletu možete osvojiti u nagradnom natječaju koji se nalazi na Facebook profilu Portanove odgovarajući na jednostavno pitanje: Imaju li žene supermoći? Navedite svoju super ženu i koje su njezine super moći, a Portanova će odgovor koji im se najviše svidi nagraditi poklon bonovima u ukupnoj vrijednosti 1.250 kn! Svoje odgovore možete slati sve do 8. ožujka.



A ožujak je i mjesec kada se u Portanovi slavi rođendan! Iz Portanove najavljuju puno zabave, nagrada, iznenađenja, a kako saznajemo sve započinje već 10. ožujka s nagradnom igrom i izložbom, a završava 19., 20. i 21. ožujka slavljeničkim vikendom s popustima i nagradama. Veselimo se već sada što nas sve čeka u Portanovi u ovom slavljeničkom mjesecu, ali za detalje ćemo se morati strpjeti još koji dan!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: