Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Međunarodni dvoranski atletski miting "Memorijal Josip Gašparac" [2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.03.2021. 9:21 
Naslov:  Međunarodni dvoranski atletski miting "Memorijal Josip Gašparac" [2021.]
11.03.2021. 18:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Međunarodni dvoranski atletski miting „Memorijal Josip Gašparac“ održat će se u četvrtak, 11. ožujka 2021. godine, s početkom u 18:30 sati.

Kako su već na prošlogodišnjem izdanju Memorijala najavili neviđeni spektakl, u Atletskom klubu „Slavonija-Žito“ garantiraju da ljubitelje atletike neće iznevjeriti. Peto će izdanje biti drugačije, ali nipošto manje spektakularno: natjecatelji će, zbog epidemiološke situacije, biti bez publike, no publika će ipak biti tu: podršku će imati na velikom videozidu, gdje će navijači moći uživo pratiti natjecanje i bodriti svoje favorite.

Pravi izazov biti će izabrati samo jednog favorita jer, uz domaće skakače koji su u vrhunskoj formi, dolazak najavljuju i neka od poznatih europskih imena u skoku s motkom.

Natjecatelje će bodriti DJ i spikerica, tako da dobri rezultati, koji podrazumijevaju lov na normu za Europsko prvenstvo na otvorenom i Olimpijske igre, zasigurno neće izostati.

Uz sretnike koji budu „licem u lice“ (točnije, kamerom u kameru) s natjecateljima u dvorani, natjecanje će uživo moći pratiti i svi ljubitelji atletike putem Youtube-a i Zoom-a, ali i komentirati rezultate na službenog FB stranici organizatora.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: