Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grijana terasa restorana Corner je otvorena! [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.03.2021. 20:58 
Naslov:  Grijana terasa restorana Corner je otvorena! [nagradna igra je završena]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od ponedjeljka, 1. ožujka Stožer je popustio određene mjere, a one ujedno znače ponovno otvorenje terasa kafića i restorana.

Terasu svog restorana otvorio je i restoran Corner, na već poznatoj lokaciji u Velebitskoj ulici u gradskoj četvrti Jug II. Goste očekuje ugodna atmosfera, svjež zrak, ali i grijana terasa.

Kako bi uživali u odličnoj hrani, vaše mjesto možete rezervirati na brojeve telefona 031 333 584 ili 031 659 100, a ponudu provjerite na njihovoj web stranici.

Ako ste gurman i ako uistinu uživate u obroku, na pravom ste mjestu! Restoran Corner nudi vam obilje jela za koja smo sigurni da će zadovoljiti vaš apetit i u kojima će te vi i vaši prijatelji, obitelj ili gosti uživati. Za početak možete odabrati juhu, hladno ili toplo predjelo, a zatim slijedi izbor jela s roštilja od piletine ili svinjetine, jela od mljevenog mesa po vlastitoj recepturi, jela po narudžbi, specijaliteti od ribe

Za prave gurmane pripremili su nekoliko mesnih i ribljih plata s normativima do 1500g mesa! Uz veliki izbor salata i priloga, na kraju vas očekuju i domaći deserti. Ako želite nedjelju provesti opušteno s obitelji ne kuhajući, pripremili su vam 5 kompletnih menija s juhom, glavnim jelom, prilogom, salatom te desertom po izuzetno popularnoj cijeni.



[Nagradna igra]

Portal Osijek031 poklanja pileću platu "Corner" za 2 osobe (konzumacija u restoranu/terasi). Nagradnu igru možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je: Renata Kečkeš






[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: