Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



33 novopozitivne osobe na području OBŽ: šest osoba preminulo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.01.2021. 10:37 
Naslov:  33 novopozitivne osobe na području OBŽ: šest osoba preminulo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 234 uzoraka od kojih su 33 bila pozitivna.

15 osoba iz Osijeka imalo je pozitivan nalaz, po tri iz Belišća i Đakova i jedna iz Valpova. Općine Antunovac i Čepin bilježe po dvije novopozitivne osobe dok općine Bizovac, Erdut, Marijanci, Bilje, Koška, Podgorač i Strizivojna bilježe po jednu.

Na bolničkom liječenju nalazi se 105 osoba oboljelih od COVID-19, i to 71 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 16 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su 34 pacijenta s tim oboljenjem. Preminulo je šest osoba pozitivnih na koronavirus u dobi od 57 do 89 godina i imali su i druge komorbiditete.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 824 osobe.

Policijski službenici provjeravali su samoinicijativno 23 osobe u samoizolaciji i utvrdili su tri kršenja propisanih mjera na području Osijeka, dvije su osobe kršile mjeru samoizolacije za što slijedi prekršajni nalog, a jedna je osoba kršila mjeru izolacije za što slijedi kaznena prijava. Obavili su i 133 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu također nije utvrđeno nijedno kršenje mjere. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.



Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: