Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječani će prvi u Hrvatskoj gledati filmove na najmodernijem 4K laserskom projektoru

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.01.2021. 10:26 
Naslov:  Osječani će prvi u Hrvatskoj gledati filmove na najmodernijem 4K laserskom projektoru
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedino osječko kino u gradu, Kino Urania, obavijestilo je sve svoje posjetitelje (i one koji će to tek postati) kako su postali prvo kino u Hrvatskoj (a i šire) koje se može pohvaliti novim 4K laserskim projektorom.

Novi projektor dio je projekta Resonance Cinema. Cultural Hub for Curious Minds vrijednog 150.000 eura. Riječ je o digitalnom projektoru iznimno visoke rezolucije četvrte generacije s kristalno čistom slikom.

Resonance Cinema je projekt stvaranja kulturnih hubova koji uključuju četiri kino dvorane: osim osječkog kina, tu su još i Cinema House u Sofiji (Bugarska), TISZApART Mozi u Szonoku (Mađarska) i Mestni kino u Ptuju (Slovenija).

Filmove u novoj i poboljšanoj kvaliteti možete gledati već od danas jer u 17 h održat će se prvi Live Stream Film Talk u sklopu projekta Resonance Cinema, virtualna i „živa“ projekcija slovenskog filma “Razredni neprijatelj“ nakon čega će uslijediti panel rasprava uživo s redateljem filma Rokom Bičekom.

U novu smo godinu ušli u velikom stilu i ako je gledati po tome, čeka nas odlična godina prepuna novosti i raznih događaja“, poručili su iz kina Urania.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Kino Urania

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: