Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U zadnja 24 sata 16 novopozitivnih u OBŽ

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65433
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.01.2021. 10:33 
Naslov:  U zadnja 24 sata 16 novopozitivnih u OBŽ
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 154 uzorka od kojih je 16 bilo pozitivno što daje postotak pozitivnih u odnosu na testirane osobe od 10,4%.

Šest novopozitivnih osoba žive na području grada Osijeka po troje u Našicama i Donjem Miholjcu te po jedna osoba u Valpovu, Belišću, Podravskoj Moslavini i Antunovcu.

Na bolničkom liječenju nalazi se 138 osoba oboljelih od COVID-19, i to 92 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 23 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 46 pacijenata s tim oboljenjem.

U zadnja 24 sata preminule su tri COVID pozitivne osobe u dobi od 68 do 74 godine.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 751 osoba.

Policijski službenici provjerili su 17 osoba u samoizolaciji, a kršenje te mjere utvrđeno je za jednu osobu na Graničnom prijelazi Erdut. Riječ je o državljaninu Portugala koji je prijavio tranzit, a ostao je boraviti u Hrvatskoj. Obavili su i 86 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu nije utvrđeno kršenje propisane mjere.

Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 121 nadzor provođenja epidemioloških mjera te su utvrdili 7 kršenja za koja su izdane upozorbe. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.





Foto: OBZ.hr/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: