s Online PsiHelp radionica "Sprijatelji se sa stresom" [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Online PsiHelp radionica "Sprijatelji se sa stresom"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65287
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.12.2020. 14:02 
Naslov:  Online PsiHelp radionica "Sprijatelji se sa stresom"
08.12.2020. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon uspješno održane dvije radionice, pod voditeljstvom doc.dr.sc. Ane Kurtović, voditeljice Psihološkog savjetovališta Sveučilišta u Osijeku, pod nazivom „Kako se nositi sa strahom i nesigurnošću?“, održane u travnju 2020. godine i radionice pod nazivom „Tko se boji vuka još – kako se nositi sa strahom u svakodnevnim situacijama“, održane u utorak 1. prosinca 2020. godine, nudimo još dvije radionice iz ciklusa radionica vezane uz psihološke izazove.

PsiHelp radionica „Sprijatelji se sa stresom“ radionica je pod vodstvom studentske sekcije Hrvatskog psihološkog društva (HPD), na kojoj će biti prisutan jedan psiholog/savjetovatelj, a održat će se u utorak 8. prosinca 2020. godine u 18 sati.

PsiHelp radionica „Otkrivanje vlastitih potencijala“ , također pod vodstvom studentske sekcije Hrvatskog psihološkog društva, održat će se u utorak 15.12.2020. godine u 18 h, o čemu ćemo vas i naknadno posebno obavijestiti.

U suradnji sa studentskom sekcijom Hrvatskog psihološkog društva (HPD), prihvaćamo ciljeve ovakvih radionica, kojima se želi približiti tema mentalnog zdravlja studentima, ali i smanjiti stigmatizaciju vezanu uz mentalne poremećaje.

Pridružite nam se online putem Zoom sesije, u utorak, 08.12.2020. u 18 sati. Na radionicu ćete se moći uključiti putem linka, koji ćemo vam poslati na dan radionice, na temelju vaše prijave. Prijave su otvorene do 12 sati u utorak na dan održavanja radionice, 08.12.2020. godine.

Prijavite se na slijedećoj poveznici


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: