s Dokkica: Multimedijski metodički paket božićne tematike za učitelje [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dokkica: Multimedijski metodički paket božićne tematike za učitelje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65290
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.12.2020. 10:26 
Naslov:  Dokkica: Multimedijski metodički paket božićne tematike za učitelje
14.12.2020. 10:27
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Razumijevajući aktualne okolnosti uzrokovane pandemijom koronavirusa i spriječenosti škola za organizaciju školskih priredbi ili drugih aktivnosti koje omogućuju grupno sudjelovanje više razrednih odjela, kao i nedostatne prilagođene nastavne sadržaje, DOKKICA je kreirala multimedijski metodički paket božićne tematike za učitelje od 1. do 4. razreda, koji sadrži:
1. Videozapis dječje predstave „Kako je Vlatko upoznao Božić“
2. Matrice pjesama iz predstave: „Medo ne voli led“, „Ova noć puna je sna“, „Oko stola djed i baka“
3. Prijedlog aktivnosti s nastavnim materijalima tematski povezanima s predstavom
4. Informacije o Natječaju za učenike „Božićna čarolija iz Dokkice“

Prijedlog aktivnosti s nastavnim materijalima tematski povezanima s predstavom izradila je stručna suradnica Dokkice, učiteljica i dramska pedagoginja Ana Škaro, a namijenjen je učiteljima od 1. do 4. razreda.

Kako je Vlatko upoznao Božić“ nastavak je dječje ekopredstave „Pero i Vlatko – junaci prirode“ čiju je premijeru u srpnju ove godine popratila i Hrvatska radiotelevizija u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska!“.

Dječja predstava „Kako je Vlatko upoznao Božić“ na humorističan i emotivan način poučava o vrijednostima Božića – prijateljstvu, dobroti i zajedništvu. Likovi u predstavi su papagaj Pero, medvjed Vlatko i Vilenjak, a utjelovili su ih studenti osječke Akademije za umjetnost i kulturu: Filip Sever iz Zagreba, Nina Vidan iz Splita i Nikola Radoš iz Čepina.

Cijena multimedijskog metodičkog paketa iznosi 900 kuna te ga kupnjom mogu koristiti svi učitelji od 1. do 4. razreda jedne škole. Videozapis predstave bit će dostupan u periodu od 14.12. do 23.12. na platformi Vimeo, što znači da će učitelji moći samostalno odabrati vrijeme gledanja dječje predstave s učenicima, a ostale materijale preuzeti na svoja računala.

Zainteresirane škole trebaju se javiti na adresu e-pošte: [email protected] ili na mobitel 091 1565 922, nakon čega će putem e-pošte dobiti online narudžbenicu.

Prihod od prodaje ulaže se u daljnji rad i razvoj aktivnosti za djecu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: