Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lőrinc Mészáros počasni građanin Osijeka!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.12.2020. 9:22 
Naslov:  Lőrinc Mészáros počasni građanin Osijeka!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon četiri godine Grad je ponovno uručio ovo posebno priznanje, a zaslužio ga je čovjek koji je odigrao najveću ulogu u preporodu NK Osijek.

U povodu 234. rođendana grada na Dravi, kojega obilježavamo 2. prosinca, već su tradicionalno uručena i vrijedna priznanja zaslužnim pojedincima i organizacijama. Nakon četiri godine dodijeljena je nagrada „Počasni građanin grada Osijeka“ koju je zaslužio mađarski državljanin Lőrinc Mészáros. Riječ je o čovjeku koji je najzaslužniji za preporod i uzlet Nogometnog kluba Osijek u svakom smislu, kao i za projekt izgradnje novog stadiona i kampa Škole nogometa Bijelo-plavih na Pampasu. Inače, ovo se priznanje dodjeljuje onim ljudima koji su na jedinstven način zadužili grad Osijek i njegove građane te im se Grad posebno zahvaljuje. Meszarosev kraći govor na prigodnoj svečanosti prenosimo u cijelosti:

Poštovani gradonačelniče, uvaženi gradski vijećnici… Vama i svim građanima prekrasnog Osijeka od srca unaprijed čestitam vaš dan. Hvala vam na ovom velikom priznanju! Postati počasni građanin jednog od najljepših gradova u Hrvatskoj za mene je, kao Mađara, ogromna čast. Drago mi je da smo moj tim i ja ispunili vaša očekivanja, ali i održali naše obećanje koje smo vam dali kada smo preuzeli NK Osijek. Taj posao je za mene, ali i za sve, pokazuje se, jedna sretna, dobitna kombinacija zato što volim nogomet, volim Hrvatsku, a Osijek obožavam! Ne samo da će NK Osijek uskoro imati najljepši stadion u Hrvatskoj, nego ćemo napraviti sve i da postane prvak te da ostvari uspjeh u Europi. Također vam obećavam da ćemo se na isto tako odgovoran, korektan i pošten način ponašati i u svim ostalim projektima u kojima ćemo sudjelovati u Osijeku, Slavoniji i u cijeloj Republici Hrvatskoj koju mi Mađari obožavamo!

Cilj je titula prvaka!

Nakon završetka svečanosti, ovaj puta održane u prostorijama novog Kulturnog centra u Osijeku, Mészáros je dodao kako se uistinu osjeća ponosno i zahvalno.

Jako sam sretan, mislim da je ovo najveće priznanje koju jedan grad može nekome dodijeliti. Nastojimo biti što bolji i uspješniji te od Osijeka napraviti momčad i klub koji će osvojiti naslov u hrvatskom nogometu! Planiramo dugoročno i zahvalan sam Gradu Osijeku i njegovim građanima kao i svim navijačima NK Osijek na svemu do sada, kao i na časti koja mi je ukazana na ovakav način.





Tekst: NK Osijek
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: