s Hrvatske vode će do iduće kupališne sezone nasipati pijeskom postojeću plažu na Copacabani [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrvatske vode će do iduće kupališne sezone nasipati pijeskom postojeću plažu na Copacabani

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65298
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2020. 21:11 
Naslov:  Hrvatske vode će do iduće kupališne sezone nasipati pijeskom postojeću plažu na Copacabani
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas su ispred bazenskog kompleksa Copacabana konferenciju za javnost održali saborski zastupnik HDZ-a Ivan Radić te direktor Vodnogospodarskog odjela Hrvatskih voda za Dunav i donju Dravu Željko Kovačević.

Tema sastanka bila je, prema riječima Radića, obnova ovog popularnog osječkog kupališta koje je bilo zatvoreno ove sezone zbog najavljene rekonstrukcije koja, međutim, još uvijek nije započela.

Za obnovu Kopike dignut je kredit u iznosu od 15 milijuna kuna, no na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća rečeno je kako radovi na Kopici neće koštati 15, nego 50 milijuna kuna. U osječkom HDZ-u se pitaju ima li gradska uprava plan kako treba izgledati Kopika te kako će i od koga osigurati ovu razliku sredstava.

Željko Kovačević je kao direktor VGO-a Hrvatskih voda za Dunav i donju Dravu najavio mogućnost sudjelovanja Hrvatskih voda u ovom projektu te je predložio da se uredi obala odnosno plaža na Dravi kako bi zaokružili jednu cjelinu i dobili ne samo obnovljene bazene nego i prekrasnu plažu za sve naše sugrađane.

Kovačević je pojasnio da to znači da će Hrvatske vode u sklopu redovitog posla održavanja pokrenuti procedure, ishoditi potrebne suglasnosti i dozvole kako bi do iduće kupališne sezone nasipali pijeskom postojeću plažu na Copacabani čime bi se kvaliteta kupanja i sigurnosti kupača u rijeci Dravi podignuli na puno višu razinu.





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: