Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Online obilježavanje Dana OŠ Vijenac [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65444
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.11.2020. 11:58 
Naslov:  Online obilježavanje Dana OŠ Vijenac [2020.]
27.11.2020. 7:45
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 27. studenog 2020. Osnovna škola Vijenac obilježit će Dan škole - online.

Program:

Petak, 27. studenoga 2020.
- mrežna stranica OŠ Vijenac
- Izložba likovnih radova učenika na temu „Ljubav“
- Glazbeno – scenski virtualni program na temu „Peti element – ljubav“
- Predstavljanje knjige „Energetska obnova zgrade Osnovne škole Vijenac“

Svaku obljetnicu nastojimo obilježiti na jedinstven način, no ove godine program i sadržaj naše proslave ograničen je epidemiološkim uvjetima koju nam je nametnulo opako virusno oboljenje koje potresa cijeli svijet.

Postupajući odgovorno i savjesno prilagodili smo se aktualnom stanju, pa ćemo svoju kreativnost, znanje i htijenja pokazati na trenutno mogući način, uglavnom virtualno preko naše mrežne stranice.

Nakon četiri godine i istraživanja vode, vatre, zemlje i zraka kao četiri elementa ove, 2020. godine, učenici i učitelji predstavit će mozaik koji su ostvarili na temu „Peti element - LJUBAV“. Svi učenici sudjelovali su u kreativnim i istraživačkim radionicama, a dio njihovog rada vidjet ćemo u kratkim filmovima koje su snimili sa svojim razrednicima u razrednim odjelima. Prije nego pogledate snimljeni program koji smo pripremili, želim vam samo poručiti da je njegovo stvaranje za sve nas bilo poučno, poticajno, kreativno, digitalno i suradnički ostvareno.

Izložbu likovnih radova na istu temu pripremili smo u digitalnom obliku, ali smo izložbu postavili i u učionice i predvorje škole pa će učenici uživati u svojim likovnim kreacijama i uživo.

Tijekom 2020. godine naša Osnovna škola Vijenac energetski je obnovljena. Sve smo radove redovito fotografirali i s ostalom dokumentacijom uobličili u knjigu, digitalnu i tiskanu, „Energetska obnova zgrade Osnovne škole Vijenac“ koju danas javno predstavljamo. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u energetskoj obnovi naše 57 godina stare zgrade Osnovne škole Vijenac, a posebno našem osnivaču Gradu Osijeku koji je aplicirao projekt energetske obnove za sufinanciranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Svima koji ste na bilo koji način vezani uz našu i vašu Osnovnu školu Vijenac želimo puno zdravlja, sreće i LJUBAVI.





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: