Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO i VIDEO] Osječani se uz tamburicu i crvene ruže oprostili od Kiće

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.11.2020. 16:49 
Naslov:  [FOTO i VIDEO] Osječani se uz tamburicu i crvene ruže oprostili od Kiće
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječani su se danas oprostili od svoje legende Kiće Slabinca. Onako kako je živio - kroz pjesmu, danas se pedesetak tamburaša, ali i puno više građana na svoj način oprostilo od Kiće.

U 12:40 sati na glavnom osječkom trgu tamburaši su zasvirali poznatu pjesmu, veliki Kićin hit „Otišo je s mirisima jutra“, evergrin slavonske tamburaške glazbe te prikladnu pjesmu „Tamburaški rastanak“. Osječani su se nakon pjesme uputili prema Promenadi, gdje su prikladno, crvene ruže spustili u Dravu.

Podsjetimo, na glavnom trgu postavljen je video zid na kojemu će se sve do 21 sat prikazivati fotografije iz Kićinog života uz hitove iz svih razdoblja njegove duge i bogate karijere.

Galerija 031: Osječani pjesmom ispratili Kiću Slabinca
[Foto: Neven Marić][19.11.2020.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
meandarOs
Offline
Ukupno postova: 184
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 20.11.2020. 8:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ispraćaj KIće u Osijeku je u odnosu na Ispraćaj Olivera je sramotno bijedan-

Ispraćaj KIće u Osijeku je u odnosu na Ispraćaj Olivera ne samo sramotno bijedan, nego I ponižavajući za Kiću, bio je pun trg, a hdz nije napravio podij te se izvođači nisu niti vidjeli, pa se ništa nije čulo odostraga, jer razglas je bio školski za učionu ili ulazni hol, ( nije se niti moglo čuti). Osječani znaju kako KIćo izgleda pa je sasvim nepotrebno na displeju pokazivati njegove fotografije , ali tuje vlasnik hdz-ovac pa se novac vrti u krugu hdz ljudi,(system tramoščak nataša daje novac za bicikl staze koje se ne izgrade, pa nakon 3 godine daje novac za rekonstrukciju tih ne izgrađenih). Tih 200 tinjak ruža koje je kupio ANušić hdz ide opet u blagajnu hdz-a, jer oni za protocol kupuju od tog hdz ovca preprodavača ruža po 3x većoj cijeni. Namjerna neorganiziranost skupa se očituje u tome da nitko ništa nije rekao u čast KIći već je sve bilo hdz mutavo, ali namješteno da se okrene novac- MIsli se da mu se izrazi zahvalnost za sve što je dao za SLavoniju, nitko niti riječ. HDZ u os mu čak nije htio niti otkupiti cd, jer su mu rekli da mora se odobriti kupovina iz hdz središnjice, a isto hrt ga nije niti vrtio u radijskim programima dok je bio živ. U Odnosu na split I ispraćaj olivera, spomenuo bih samo bengalke koje su zapalile grad I more do korčule, ali ovdje nisu mogle biti zapaljene niti 4 bengalke (plavo bijele) jer hdz nema svog jarana u takvoj trgovini. I onda ono najgore I ponižavajuće da dva hdz uposlenika iz OBŽ na promenadi dijele ruže iz ruke ( a rekli su na radiju da će biti ostavljene na klupama I to ispred pješačkog mosta) tako da je Drava vraćala bačene ruže u luku na izljev kanalizacije. Sramotno neorganizirano, I to namjerno. Ali čovjek koji ima hdz razglas zarađuje po danu (kao I oni što su radili makovnjača smiješan vodotoranj u Vukovaru 3 godine.) POnižavajuće za Kiću koji je pronosio slavonstvo I u soc režimu, nije to zaslužio ovakvo podlo I lažno ispraćanje u muku I preko njega I njegove smrti -za tuđi (hdz) račun. lp

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: