Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatan shopping za gotovo 20 posjetitelja Portanove

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65433
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2020. 12:15 
Naslov:  Besplatan shopping za gotovo 20 posjetitelja Portanove
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Da, baš tako, kao i obično prvi saznajemo i odmah i vama prenosimo… ovaj vikend je Portoš opet u akciji! Iako već, sigurni smo, dobro znate o čemu se radi, evo za svaki slučaj da ponovimo. Kada je Portoš u akciji, to znači da će biti puno besplatnog shoppinga za posjetitelje koji se u tom trenutku nađu u Portanovi! Portoš ima običaj najmanje jednom mjesečno prošetati Portanovom i nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina nagraditi besplatnim shoppingom! Ovaj vikend razveselit će gotovo 20 posjetitelja, a Portoš u svoju akciju kreće već u petak.

U listopadu se nastavio i Facebook natječaj u kojem svaki mjesec možete osvojiti poklon bonove trgovina u Portanovi! Ono što vi trebate svaki mjesec napraviti da biste sudjelovali je nastaviti Portoš priču. Portanova je priču započela prije nekoliko mjeseci, a vi se svaki mjesec nadovezujete na prethodni nastavak - imajući na umu da će se sljedeći mjesec netko trebati nadovezati na vaš… Portoš se po povratku u Portanovu s godišnjeg odmora susreće s brojnim izazovima koje uspješno savladava…. Što će se dogoditi dalje na njegovom putu – određujete vi. I uz to osvajate brojne nagrade. Najzanimljiviji nastavak priče u listopadu bit će nagrađen poklon bonovima u ukupnoj vrijednosti od 1.850 kuna, a nastavak priče možete pisati na Facebook stranici Portanove do ponedjeljka, 2. studenog 2020. do 12:00 sati.



Međutim, ono sa čim smo vas ovaj puta htjeli upoznati je nova ponuda u Portanovi. Na zapadnom ulazu, ispred Portanove Đakovačke delikatese su otvorile svoju prvu Grill kućicu. Svi proizvodi koji se nalaze u ponudi su iz domaće proizvodnje te tvrtke. U ponudi Grill kućice trenutno se može pronaći Premium burger od Crne slavonske svinje, Premium Wild burger, Domaću grill kobasicu od Crne slavonske svinje, Ćevape od Crne slavonske svinje, Domaće pržene krumpiriće, Steak od Crne slavonske svinje i Mesne okruglice od Crne slavonske svinje. Opet nešto novo i mi bi dodali, nešto za prste polizati!



A iz Portanove još poručuju neka vam sigurnost bude na prvom mjestu! Ponašajte se odgovorno i kada ste u shoppingu pridržavajte se svih propisanih i preporučenih mjera opreza. Nosite zaštitne maske za cijelo vrijeme boravka u Portanovi, pazite na propisani razmak u kretanju centrom, perite ruke sapunom, koristite dezinfekcijska sredstva, kada god možete – plaćajte beskontaktnim sredstvima plaćanja i uživajte u sigurnom shoppingu.





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: