Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Super izazov 22": Besplatni online okvir nudi odgovore na sve što ste ikada željeli znati o biljnoj prehrani

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.10.2020. 8:31 
Naslov:  "Super izazov 22": Besplatni online okvir nudi odgovore na sve što ste ikada željeli znati
01.11.2020. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mentori(ce) i nutricionisti(ce) pružaju podršku, dijele recepte, daju savjete i odgovaraju na pitanja…

Kakve veze ima prehrana i društvena pravda? Kako naša prehrana utječe na klimatske promjene? Što biljna prehrana može učiniti za naše zdravlje ali i zdravlje našega Planeta – Zemlje? Kako napraviti vege sarmu?

Odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja, možete dobiti ako se prijavite na Super izazov 22 – Hrvatsku inačicu popularnog međunarodnog izazova Challenge 22 kojeg je do sada isprobalo više od 485 tisuća ljudi diljem svijeta.

Sve što trebate učiniti je kliknuti na superizazov22.com i prijaviti se.

Od njegova pokretanja u Hrvatskoj, u kolovozu ove godine, na izazov se prijavilo više od tisuću ljudi, a interes ne jenjava.

Sljedeći krug izazova počinje 1. studenog 2020., no ekipa u facebook grupi u kojoj se izazov odvija već se naveliko priprema, druži i razmjenjuje recepte, zato ne čekajte s prijavom.

Super Izazov 22 pokrenula je Udruga Pobjede, a koncipiran je tako da sudionicima/ama nudi besplatni online okvir za isprobati veganstvo tijekom 22 dana. Interaktivni je to program koji nudi jedinstvenu kombinaciju podrške u (facebook) grupi i osobnog mentorstva.

Uz iskusne mentore/ice, program nadgledaju certificirani nutricionisti/kinje koji/e sudionicima/ama daju prehrambene savjete.

Namijenjen je svima - od vegetarijanaca, preko onih koji tek razmišljaju o takvom životnom stilu, pa sve do vegana koji su željni isprobavanja novih recepata i upoznavanja novih zanimljivih ljudi.

Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu. Postanite super heroji(ne) iz svoje kuhinje – prijavite se na izazov i naučite sve o biljnoj prehrani – pozivaju organizatori.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: