Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sportska događanja ponovno pred praznim tribinama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.10.2020. 10:15 
Naslov:  Sportska događanja ponovno pred praznim tribinama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Samo su mjesec dana gledatelji mogli biti na tribinama prvoligaških stadiona u HNL-u. Od novoga tjedna to će ponovno biti uskraćeno ljubiteljima nogometa. Naime, uslijed značajno povećanog broja zaraženih pandemijom Covid-19, Nacionalni stožer civilne zaštite među svojim mjerama je odlučio kako se sportska natjecanja u Hrvatskoj mogu nastaviti odvijati, ali bez nazočnosti publike. Tako će Osječani do daljnjega ostati samo na onoj jednoj utakmici u Gradskom vrtu u kojoj su mogli imati potporu svojih navijača, a bilo je to 26. rujna u okviru 6. kola HNL-a.

Otežavajuća okolnost i Bijelo-plavima

Do sada je vrijedilo pravilo o ograničenju kapaciteta na 30 posto, a sada će sve opet biti otužno i prazno. Ne može se reći da je ovakva odluka iznenađujuća s obzirom na okolnosti i širenje koronavirusa, no sigurno će biti otežavajuća okolnost klubovima koji su na domaćim utakmicama imali značajniju potporu svojih navijača. Među njima je i NK Osijek, što je u više navrata naglašavao i naš trener Nenad Bjelica, ističući kako su Bijelo-plavi i ranije bili uskraćeni u sličnim situacijama, imajući u vidu razdoblje u proteklih pet mjeseci. Podsjećamo, po rasporedu prvenstva naša bi momčad prvu sljedeću utakmicu trebala odigrati u subotu protiv Slaven Belupa u Koprivnici.





Tekst: NK Osijek
Foto: Matej Volarević/Foto-arhiv031


Pročitajte i..
Od ponoći nove mjere!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: