Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Produžetak autobusne linije do kraja Osječke ulice u Josipovcu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.09.2020. 10:28 
Naslov:  Produžetak autobusne linije do kraja Osječke ulice u Josipovcu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vijeće Mjesnog odbora Josipovac iniciralo je produženje linije javnog gradskog prijevoza putnika, a na temelju potrebe korisnika javnog prijevoza, mještana i djelatnika obližnjih poslovnih subjekata, a lakša pješačka dostupnost stajalištima je i dugogodišnja želja mještana.

U sklopu projekta izgrađen je jedan par autobusnih stajališta ispred kućnih brojeva 176 i 159-161 u Osječkoj ulici gdje je izgrađen i obilježen pješački prijelaz, autobusno stajalište u ulici Matije Gupca te okretište s početnom stanicom na kraju Osječke ulice.

Projekt je realiziran tijekom 2019. i 2020. godine a ukupna vrijednost radova iznosi otprilike 1.000.000,00 kn. U tijeku je opremanje ulaznih stajališta autobusnim nadstrešnicama od inox-materijala s klupama za sjedenje. GPP d.o.o. Osijek gradsko trgovačko društvo – operater tramvajskog i autobusnog prometa obavlja javni gradski prijevoz, odnosno produžena je autobusna linija 5 Josipovac – Gajev trg – Bijelo brdo, autobus prometuje iz smjera Osijeka do ulice Matije Gupca ustaljenom trasom, zatim lijevo Osječkom ulicom (novo stajalište: Osječka 184) sve do novog autobusnog okretišta. Povratak iz Josipovca uređen je tako da se autobus kreće Osječkom ulicom s novog autobusnog okretišta (novo stajalište: Osječka 157), zatim desno ulicom Matije Gupca (novo stajalište), potom skreće lijevo u Bizovačku ulicu, desno u Osječku ulicu, te se dalje kreće ustaljenom trasom u smjeru Osijeka.

Josipovačka mjesna samouprava nastavlja predlaganje i provođenje mjera i aktivnosti s ciljem poboljšanja uvjeta življenja na svom području sukladno svojoj nadležnosti i proračunskim mogućnostima. - izvijestili su iz MO Josipovac.





Foto: MO Josipovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: