Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Opsežni radovi u Skate parku uoči novog Pannoniana privode se kraju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.08.2020. 12:47 
Naslov:  Opsežni radovi u Skate parku uoči novog Pannoniana privode se kraju
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedan on najboljih skate parkova u Europi dobio je novi, osvježeni izgled zahvaljujući neumornoj osječkoj ekipi koja se pobrinula da vozači BMX-a, skatea, rola i romobila dobiju poligon na kojemu će moći vježbati, a potom na velikoj sceni i demonstrirati svoje najzahtjevnije trikove.

Vođa te ekipe i predsjednik udruge Pannonian, Zdenko Liška – Lile, pomno je isplanirao cjelokupne radove uoči 21. Pannonian Challengea, pazeći da svaki šaraf bude na pravom mjestu i da svaka rampa bude pod kutom koji će zadovoljiti trenutne trendove ekstremnog sporta i kriterije svjetskih natjecanja.

S opsežnim radovima smo počeli početkom srpnja, kada nas je bilo četvorica, dok je u završnoj fazi, uz vrijedne volonterOSe koji su uskočili sa spremanjem, čišćenjem i bojanjem skate parka, sudjelovalo nas osmero. Naravno, sve smo pripremili za sam event i naš je plan upogoniti skate park čak i prije početka još jednog Pannonian Challengea, kako bi ga natjecatelji mogli osjetiti na vrijeme i kako bi nove elemente ubacili u svoje vožnje“, otkrio je Lile napominjući kako će nakon natjecanja novi izgled skate parka na lijevoj obali Drave vozačima služiti za trening cijele naredne sezone.

[KLIK] Pannonian Challenge [2020.] [program]

Što se tiče radova, najveći zahvat je napravljen na južnoj strani skate parka koja je u potpunosti obnovljena i nadograđena, stoga vozače očekuju i neki potpuno novi elementi.

Kompletno smo obnovili dio koji je stradao u požaru krajem prošle godine, a novi element pokraj njega smo redizajnirali i napravili ga “vodljivijim”. Riječ je o nečemu što do sada nije bilo zastupljeno u našem skate parku, a odnosi se na skupinu elemenata koju sačinjava nekakav polu pool s dva različita hipa, dok veliku novost čini i element zvan Chicago, kojega čine quarter u sredini i dva strma banka sa strane, a služi za izlijetanje i posebne trikove, pogotovo vozačima koji inače više preferiraju street elemente“, objašnjava Lile, zaključujući kako će vožnje u osječkom skate parku od sada zasigurno biti još brže i atraktivnije.

Upravo to je još jedan razlog zbog kojega se dugo iščekivana BMX Freestyle, Skate i Inline natjecanja na nadolazećem 21. Pannonian Challengeu nipošto ne smiju propustiti.



Tekst: Osijek031.com/Pannonian.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: