Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pokušaj ubojstva u Donjem Miholjcu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65657
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.08.2020. 10:22 
Naslov:  Pokušaj ubojstva u Donjem Miholjcu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Donji Miholjac: 26-godišnjaku određen istražni zatvor zbog pokušaja ubojstva


U petak, oko 23,55 sati, u Donjem Miholjcu, na terasi ugostiteljskog objekta nepoznati muškarac prišao je s leđa 27-godišnjem hrvatskom državljaninu te mu nepoznatim oštrim predmetom zadao više ubodnih rana nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenom 27-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici Našice gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede.

Prikupljenim saznanjima policijski službenici vrlo brzo su došli do mogućeg identiteta počinitelja te su u ranojutarnjim satima u službene prostorije priveli 26-godišnjeg hrvatskog državljanina.

S obzirom da se radi o osobi koja se od ranije nalazi u liječničkom tretmanu, osoba se trenutno nalazi u zdravstvenoj ustanovi, pod nadzorom policije. Kada se steknu uvjeti, nad 26-godišnjakom će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju. - priopćila je PU osječko-baranjska.





Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: