Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Društvo naša djeca, Osijek: Edukacija u Osijeku za nove pripovjedačice "Bajkaonice"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.07.2020. 19:13 
Naslov:  Društvo naša djeca, Osijek: Edukacija u Osijeku za nove pripovjedačice "Bajkaonice"
Od 10.07.2020. 19:13 do 12.07.2020. 19:12 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovogodišnja edukacija će se održati u Osijeku 10. -12. srpnja 2020., uz potporu partnera NIVEA, domaćina Društva „Naša djeca“ Osijek i njihove predsjednice Jasne Komendanović. Edukaciju će voditi su Dijana Zorić, suosnivačica "Laboratorija zabave" i suorganizatorica "STORYinga", međunarodnog storytelling festivala.

Projekt "Neka odrastanje bude dječja igra" Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske u suradnji s tvrtkom Beiersdorf Hrvatska uspješno provodi već sedmu godinu s aktivnostima namijenjenim važnosti igre za dječji razvoj.

Ovogodišnji projekt tematski se veže na pripovijedanje, aktivnost koja je u fokusu projekta posljednje četiri godine s programom pod nazivom BAJKAONICA. Sa željom da temu pripovijedanja proširi na djecu koja do sada nisu bila uključena u projekt "Neka odrastanje bude dječja igra" ove godine će se uključiti 5 novih Društava „Naša djeca s područja Slavonije, a to su: DND Belišće, Donji Miholjac, Pleternica, Požega i Osijek.

15 volontera-pripovjedača će kroz edukaciju usvojiti nova znanja i vještine čime će u daljnjem radu s djecom moći provoditi kvalitetnije programe, a pet novih Društava dobit će opremu za provođenje aktivnosti BAJKAONICA - mobilne kutiće za pripovijedanje.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: