Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ponovno otvorena obnovljena ljekarna Mursa u Ulici Hrvatske Republike

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.05.2020. 20:11 
Naslov:  Ponovno otvorena obnovljena ljekarna Mursa u Ulici Hrvatske Republike
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon dvomjesečne temeljite obnove prostora te ugradnje nove opreme danas (27. svibnja 2020. godine) svečano je otvorena Ljekarna Mursa, poslovnica Ljekarni Srce - Ljekarni Osječko-baranjske županije koja djeluje u Ulici Hrvatske Republike u Osijeku. Riječ je o jednoj od najstarijih ljekarni u Osijeku, aktivnoj već 50-ak godina, u čiju su obnovu i modernizaciju Ljekarne Srce uložile oko 500.000 kuna.



Ljekarne Srce - Ljekarne Osječko-baranjske županije nastavljaju s obnovom ljekarni koje su u našem vlasništvu. U Ljekarni Mursa uređen je prostor od 220 četvornih metara, a posebna novost je osiguranje prostora za savjetovanja u komu će naše magistre informirati i savjetovati građane i pacijente o nutricionizmu, pravilnoj prehrani, prevenciji zdravlja i svim bolestima koje imaju - kazao je Mato Barukčić, ravnatelj Ljekarne Srce - Ljekarne Osječko-baranjske županije.



Najavio je nastavak jačanja brenda i vizualnog identiteta Ljekarni, kao i daljnja ulaganja u educiranje kadrova, a sve u cilju zadovoljstva korisnika usluga te poboljšanja zdravlja i prevencije na području Osječko-baranjske županije. Ako financijske mogućnosti dozvole, već ove godine planira se početak obnove ljekarne u Bilju, a potom i ljekarne u Donjem Miholjcu koja bi trebala doći u sustav Ljekarni OBŽ.



Župan Ivan Anušić zahvalio je djelatnicima Ljekarni Srce - Ljekarni OBŽ na svemu što su činili za vrijeme pandemije kako bi se ljekarnički sustav održao te da bi bili na raspolaganju žiteljima županije. Poručio je Osječko-baranjska županija kao osnivač Ljekarni Srce podržava nastavak investicija kojima se povećava kvaliteta njihovih usluga i uvjeti rada



Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
meandarOs
Offline
Ukupno postova: 184
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 29.05.2020. 9:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

projekt je radio XY preko zloporabe direktno ugovoren telefonom kao i ostale i dokle će to tako ? može li novinar o tome izvjestiti kako se to namešta. molim lepo ... objektivno... kako to da nitko nije radi 500000 kn i nameštanja posla priveden i završio u zatvoru?
lp
i sada će se taj pojaviti kao donator za kampanju za izbore. kako lijepo!
lp

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
meandarOs
Offline
Ukupno postova: 184
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 02.06.2020. 15:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ah da evo kako se to radi zupan opro 2 mlrd kn



zupan opro 2mlrd kn.jpg
 Opis:
i da se samo spomene za 1 mlrd kn mogla se izgraditi nova zgrada s novom apatekom u prizemlju i za 20.000kn nove police i pult... gdje je otišao ostali novac?==?
 Veličina:  3.35 MB
 Pogledano:  17 put(a)

zupan opro 2mlrd kn.jpg



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: