Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Županijski stožer CZ o aktualnoj situaciji: "Budimo i dalje oprezni i odgovorni prema sebi i prema drugima"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.05.2020. 12:24 
Naslov:  Županijski stožer CZ o aktualnoj situaciji: "Budimo i dalje oprezni i odgovorni prema sebi i pr
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas (28. svibnja 2918. godine) održana je sjednica Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije na kojoj je razmatrana aktualna situacija na području županije nakon najnovijih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, osobito u vezi javnih događanja i okupljanja. Kako je istaknuo načelnik Stožera Goran Ivanović gotovo na svakom koraku možemo se uvjeriti da se život u mnogim segmentima vratio u skoro normalno stanje, odnosno kakvo je bilo prije pojave virusa COVID-19.

- Upute o dezinfekciji ruku, držanju razmaka i drugim epidemiološkim mjerama na ulazima u trgovine i druge javne prostore gotovo su jedina razlika. Život se vraća, što je dobro, međutim još jednom upozoravam da je izuzetno važno i potrebno pridržavati se propisanih epidemioloških mjera jer o tomu ovisi zdravlje svih građana, svih nas - istaknuo je Ivanović.

Dodao je da još uvijek ima oboljelih od koronavirusa i na području županije. Istina, njihov broj je smanjen na samo 10 aktivno oboljelih, a tek dvije osobe se nalaze u samoizolaciji, no mogućnost novih oboljenja još nije potpuno uklonjena.

- Zato budimo i dalje oprezni i odgovorni prema sebi i prema drugima - poručio je.

Na sjednici je također rečeno da s radom nastavljaju svi gradski i općinski stožeri civilne zaštite, dakako primjereno trenutnom stanju i potrebama. U tom cilju u ponedjeljak, 1. lipnja, održat će se sastanak članova Županijskog stožera s načelnicima 42 stožera jedinica lokalne samouprave s područja Osječko-baranjske županije.



Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: