Monstrum je napisao/la: ›
Kažem ti, kako naletiš, imam ja čak i tehniku za kupovinu bureka, nerado ovo dijelim sa neznancima al pošto su na forumu sve dragi ljudi podijeliću male tajne kupovine bureka sa vama.Naima ima par koraka:
1.) Uđeš u buregdžinicu (vidiš moram to stavit u rubriku smiješnih riječi), pozdraviš čika šiptara sa dobro veče il jutro ako si uletio iza 5 ujutro vidno alkoholiziran s nacerenim licem
2.) Sagneš se i pogledaš tepsiju koja se nalazi u izložbenom prostoru
3.) Slijedi procjena
a) Ako ima jedan trokut znači da je burek star, mast ohlađena, kupnja se odgađa u svakom slučaju do daljnjega
b) Ako su 2 trokuta procjenjuješ sjajnost kore odn. pokorice, ako se pod neonkama fino sjaji postoji mogućnost da je burek svjež, vruć al da je brzo planuo od strane ostalih pijanih i gladnih sugrađana, preporučljivo odgoditi kupnju ili postavit sačekušu ispred buregdžinice pa ko prvi izađe pitaš fino i uljudno da li je burek svjež, topal idr.
c) Ako su 3 trokuta, kora je sjajna pod neonskim svjetlom gotovo je zagarantirano da je burek zakon
d) Ako je tepsija cijela, e sad je to najzajebanije, moguće je da je prije ispečen pa stoji, hladi se, ili si naletio na tzv. JACKPOT svježi, prevreli, premasni (al stvarno premasni) burek drito iz pećnice, opće ludilo i sreća, samo iskusno oko može procijenit sjajnost pokorice tako da svima treba malo prakse, al uglavnom to je to.
I naravno dva osječka jogurta