s Udruga za razvoj zajednice Kreaktiva: Razmjena za mlade #OSBRIDGES
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 24. 09. 2021.
Mjesec židovske ...
"Učiniti ne...
2. Festival orgu...
Otvoren foto nat...
Europski tjedan ...
sub 25. 09. 2021.
Mjesec židovske ...
"Učiniti ne...
2. Festival orgu...
Trg slobode: Akc...
Centar tehničke ...
ned 26. 09. 2021.
145. godišnjica ...
"Učiniti ne...
2. Festival orgu...
pon 27. 09. 2021.
Kids CRO Race u ...
"Učiniti ne...
Muzej likovnih u...
GISKO: Izložba p...
SD Jug II: Semin...
uto 28. 09. 2021.
6. međunarodna b...
"Učiniti ne...
Muzej likovnih u...
GISKO: Izložba p...
SD Jug II: Semin...
sri 29. 09. 2021.
6. međunarodna b...
"Učiniti ne...
Muzej likovnih u...
GISKO: Izložba p...
SD Jug II: Semin...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Udruga za razvoj zajednice Kreaktiva, od 18. do 25. srpnja 2021. godine, zajedno sa svojim partnerima iz Portugala, Španjolske, Mađarske i Italije provodi razmjenu za mlade #OSBRIDGES. U razmjeni će sudjelovati čak 49 osoba.

Osnovni cilj jest pružiti mladim osobama prostor za učenje o kulturi, svemu što nas kroz kulturu spaja, ali i po čemu smo posebni i različiti. Učit ćemo kroz gastronomiju, umjetnost, ples i aktivnosti u zajednici. Tijekom razmjene imat ćemo radionice s ciljem istraživanja i razumijevanja koncepata i vidova naše te tuđe kulture kao i različitih vidova učenja i prenošenja znanja o kulturi. Kroz prilagođene aktivnosti sudionici će imati prilike istraživati vlastite stavove, pretpostavke, potvrđivati ih, ali i uspoređivati s mladima iz druge zemlje te na taj način proširiti vlastite vidike. Potonje će im omogućiti daljnji rast i razvoj.

Četvrtak, 22. srpnja 2021.
U jutarnjim satima ćemo izrađivati velike tkanice gdje ćemo i fizički prikazati ponovno uspostavljanje veza između ljudi nakon COVID-19. Svaka država će izrađivati svoje tkanje (2x1 metar). Aktivnost će se provoditi u suradnji sa Udrugom Breza na adresi L.Jagera 12, Osijek.

Petak, 23. srpnja 2021.
U večernjim satima, oko 19.30-20h ćemo izvesti aktivnost BODY PERCUSSION (sviranje tijelima) na visećem mostu u Osijeku i nakon toga ispred Kulturnog centra oko 20.30h (Kneza Trpimira 2a, Osijek). Aktivnost se provodi kao najava događanja „Breza u gostima“ u suradnji s Kulturim centrom Osijek i Udrugom Breza.

Udruga će zajedno sa svojim partnerom FIRE iz mjesta Pecsvarad u Mađarskoj po drugi puta tijekom 2 godišnjeg projekta KREAFIRE provesti kampanju MOŽEŠ PROMIJENITI, od 19. do 23. srpnja 2021. godine za 30 mladih ljudi.

Cilj aktivnosti jest obučiti mlade koji su prijavili svoje ideje, kako ih i provesti u svojoj lokalnoj zajednici i postati na taj način „maleni agent promjene“.
Ovo je najvažniji projekt udruge kroz koji je do sada prošlo gotovo 30 osoba, a koje su nakon toga uspješno provodili aktivnosti u svojim ulicama, školama, kvartovima, selima i gradovima. Radi se o malenim idejama, intervencijama i inicijativama koje osobe žele provesti samostalno ili s nekoliko prijatelja, a koja potiču na aktivizam, poboljšavaju kvalitetu življenja ili općeg dobra u lokalnoj zajednici.

Neke od mogućih aktivnosti su ulične akcije, javne kampanje, umjetničke akcije i izvedbe (street art, performansi, predstave, koncerti itd.), mobilizacija drugih unutar škole ili kvarta, debate/tribine, medijski istupi i druge aktivnosti.

Nadamo se kako ćete prepoznati rad i trud naše organizacije te doprinos povećanju kvalitete života mladih ljudi, značaj ovog projekta i njegov budući potencijal za mlade osobe s područja našega grada te županije i kroz medijski prostor omogućiti mladima od 13 do 25 godina da pokažu što su radili tijekom svih dana ovih Erasmus+ projekata.
 Stranica prilagođena ispisu
ISKORISTITE NOVE POGOD...
Zdravi, profesionalno ...
Ponuda svih renomirani...
Dostupni stenci Americ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:87

Registrirani online (): Nitko