s Besplatna radionica osnaživanja za nezaposlene žene
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 03. 08. 2021.
Kino Urania: Kol...
Ljeto u dvorištu...
DOKKICA traži vo...
[ANKETA] Međukul...
48. Kolonija kip...
sri 04. 08. 2021.
Kino Urania: Kol...
Ljeto u dvorištu...
DOKKICA traži vo...
[ANKETA] Međukul...
48. Kolonija kip...
čet 05. 08. 2021.
Kino Urania: Kol...
Ferragosto Jam [...
DOKKICA traži vo...
[ANKETA] Međukul...
48. Kolonija kip...
pet 06. 08. 2021.
Kino Urania: Kol...
Ferragosto Jam [...
DOKKICA traži vo...
[ANKETA] Međukul...
48. Kolonija kip...
sub 07. 08. 2021.
Kino Urania: Kol...
Ferragosto Jam [...
Sajam antikvitet...
[ANKETA] Međukul...
48. Kolonija kip...
ned 08. 08. 2021.
Kino Urania: Kol...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ako želiš naučiti nešto novo i korisno, osnažiti se i pronaći posao, onda se pridruži besplatnoj radionici osnaživanja za nezaposlene žene koje su bile izložene bilo kojoj vrsti nasilja. Radionica će se održati u Osijeku 28., 29. i 30. lipnja 2021., a sve detalje ćeš dobiti na mail nakon prijave. Prijavi se što prije jer je broj polaznica na edukaciji ograničen u skladu s epidemiološkim preporukama Stožera.

Što te očekuje i zašto se ova edukacija toliko razlikuje od ostalih?
Tri dana će raditi na unaprjeđenju tvojih socijalnih i komunikacijskih vještina, asertivnosti, prezentacijskih i pregovaračkih vještina. Radit ćeš na sebi, naučit ćeš kako osvijestiti svoje snage i kvalitete koje posjeduješ. Edukatorice pomoći će ti napisati kvalitetan životopis i pomoći ti da se pripremiš za uspješne intervjue za posao koji su pred tobom. Sve ovo će ti koristiti da stekneš samopouzdanje i lakše pristupiš prilikama za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada. Otkrit ćeš tajne uspješnog predstavljanja na razgovoru za posao, kako se istaknuti od ostalih kandidata i kako povećati šanse za dobivanje posla kojeg želiš.

Više o samoj edukaciji ispričat će ti ambasadorica kampanje, poznata glazbenica i umjetnica Remi u videu u kojem ti otkriva zašto im se trebaš pridružiti!

Uz učenje o komunikaciji, dodatno će te osnažiti i pomoći ti da vratiš samopouzdanje na tečaju samoobrane temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini. Steći ćeš sigurnost i bit ćeš spremna za sve situacije. Cilj edukacije je naučiti te tehnike samoobrane, pomoći ti da spoznaš snagu koju nosiš u sebi i pokazati ti kako je svaka od nas spremna odgovoriti na neugodne situacije, potencijalne napade i svakodnevne izazove.

Edukacija je do sada oduševila polaznice u mnogim gradovima, a žene s nje izlaze sigurnije u svoje sposobnosti, osnažene i motivirane da pokažu svoje sposobnosti. Što kažu neke od sudionica naših radionica i koliko im znači ovakav tip edukacije, pročitajte u iskustvima koje su podijelile na našim stranicama:

- I nemoj čekati nego se odmah prijavi na besplatnu edukaciju osnaživanja žena! Čekamo te i veselimo se što ćemo te upoznati!
- Prati Nacionalnu kampanju osnaživanja žena „Sofija“ i Remi na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) uz #jacanegostomislis!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objava i materijala isključiva je odgovornost udruge Sofija.

O Nacionalnoj kampanji osnaživanja žena „Sofija“
Kroz Nacionalnu kampanju osnaživanja žena „Sofija“ želimo aktivno osnažiti i vratiti ženama samopouzdanje kako bi mogle aktivnije sudjelovati na tržištu rada. U sklopu kampanje do sada smo uspješno završile 17 radionica osnaživanja za više od 80 nezaposlenih žena diljem Hrvatske. U ovom trenutku je pred nama još 5 radionica na kojima ćemo nastaviti motivirati, osnaživati i poticati žene da otkriju snagu koju nose u sebi i tako im pomoći iskoristiti prilike o kojima se do sada nisu usudile ni razmišljati.

Uz rad sa ženama, kroz kampanju educiramo i stručnjake koji rade s nezaposlenim i zlostavljanim ženama. Do sada smo održali 12 radionica kroz koje smo educirali 85 stručnjaka. Zajedno s njima radimo na razvoju online platforme koja će omogućiti bolju suradnju stručnjaka i kvalitetniji pristup rješenju problema, razmjenu informacija i iskustava.

U tijeku je snimanje dokumentarnog filma u kojem ćemo prikazati teme koje se još uvijek smatraju „privatnima“, o kojima se ne priča i koje se drže u „svoja 4 zida“.

Cjelokupnim programom doprinijet ćemo osobnom razvoju, podršci i osnaživanju nezaposlenih i zlostavljanih žena. Povezivanjem žena kojima je potrebna pomoć i stručnjaka imamo priliku nešto promijeniti u društvu i našoj neposrednoj okolini. Želimo povećati svijest javnosti i ukazati na probleme s kojima se susreću nezaposlene i zlostavljane žene. Naš cilj je biti dio rješenja pružanjem podrške i edukacije ženama na koje društvo najčešće ne obraća pažnju.
 Stranica prilagođena ispisu
Ag potražuje djelatnik...
Registracija je bespla...
Najjeftiniji rent a ca...
Selidbe Beograd - Rapa...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:182

Registrirani online (): Nitko